Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 6
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
Соняшникова олія - 20 мл
Яйця - 4 шт.
Мед - 4 ст. л.
борошно пшеничне - 225 г
Розпушувач - 2 ч. л.
Сола - ½ ч. л.
Щіпка солі
Ванілін - 1 ч. л.
Терта морква - 175 г
Масло - для змащення
Для глазурі:
Вершковий сир - 75 г
Вершкове масло - 2 ст. л.
Цукрова пудра - 340 г
Ванілін - 1 ч. л.
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. У мисці збиваємо разом масло, яйця та мед, поки вони не перетворяться в однорідну консистенцію.
3. Змішуємо борошно, розпушувач, соду, сіль, ванілін і терту моркву і гарненько збиваємо.
4. Заливаємо суміш для пирога в змащену маслом форму для випічки діаметром 23 см і випікаємо в духовці протягом однієї години. Після залишаємо охолонути і обережно виймаємо пиріг з форми.
5. Для глазурі, змішуємо вершковий сир і масло разом до легкої, повітряної консистенції. Додаємо цукрову пудру, ванілін і перемішуємо до однорідності.
6. Як тільки пиріг охолоне, не використовуючи гострий ніж або пензлик намазуємо глазур на пиріг.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з сирною начинкою.