Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

350 г макаронів

Популярні новини зараз
В окріп або холодну воду: як правильно варити пельмені та макарони насправді Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Показати ще

2 помідора

250 г печеної курки

½ головки репчатго цибулі

3 ст. л. гірчичного соусу з базиліком

Приготвление:

1. Для початку варимо макарони до нормальної готовності. Цибулю обсмажуємо в олії до золотистої скоринки, додаємо кубики з помідорів і курку. Тушкуємо все разом 5 хвилин, і додаємо гірчичний соус з базиліком.

2. Зливаємо макарони і додаємо їх до помідорів і курки. Готуємо 5 хвилин.

3. Пасту при подачі посипаємо тертим сиром і цибулею.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдалевого пирога.