Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

160 г мигдалю

Популярні новини зараз
"Пакувати" будуть не тільки ТЦК: експерт розповів, як можуть змінити мобілізацію у 2026 році Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію Ухилянтів виженуть із засідки: стартують масові перевірки
Показати ще

½ лимона

1 ст. л. насіння льону

2 ст. л. кленового сиропу

2 ст. л. оливкової олії

щіпка солі

Приготування:

1. Промиваємо мигдаль і даємо йому трохи обсохнути. Далі подрібнюємо в кухонному комбайні.

2. Натираємо на тертці цедру половини лимона, додаємо до мигдалю і скроплюємо лимонним соком.

3. Після цього додаємо всі інгредієнти і перемішуємо. З тіста формуємо невеликі печеньки і викладаємо на застелений пергаментом деко.

4. В попередньо розігрітій духовці розігріваємо коржики до красивого золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт стейк зі свинини з гірчичним соусом.