Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз
Гороскоп на серпень-2025 для всіх знаків Зодіаку: шоу від Львів, крах Козерогів та кульмінація Водоліїв Пенсія без стажу: кому платитимуть 8 тисяч гривень щомісяця За дрібну помилку — мінус 20% пенсії: літнім українцям запровадили штрафи Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації
Показати ще

2 яйця

6 ст. л. пшеничного борошна

2 ст. л. цукру

5 ст. л. соняшникової олії

Приготування:

1. У кастрюльці розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно все перемішуємо.

2. Далі додаємо в сир 5 ст. л. борошна і дуже ретельно перемішуємо.

3. Розігріваємо сковороду з маслом на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх в тарілку. По черзі обкачуємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.

4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох сторін.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кабачкової ікри з часником.