Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г сиру

Популярні новини зараз
Нові правила передачі показників лічильника: про які зміни варто знати Чому школярі відмовляються говорити українською мовою Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Показати ще

2 яйця

6 ст. л. пшеничного борошна

2 ст. л. цукру

5 ст. л. соняшникової олії

Приготування:

1. У кастрюльці розминаємо весь сир виделкою. Розбиваємо в нього яйця, всипаємо цукор і ретельно все перемішуємо.

2. Далі додаємо в сир 5 ст. л. борошна і дуже ретельно перемішуємо.

3. Розігріваємо сковороду з маслом на середньому вогні. На тарілку насипаємо трохи борошна. Ліпимо кілька великих кульок і кладемо їх в тарілку. По черзі обкачуємо сирники в борошні, робимо з них коржики і кладемо на сковороду.

4. Обсмажуємо сирники приблизно 1-2 хвилини до появи золотистої скоринки з обох сторін.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кабачкової ікри з часником.