Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредвєнти:

200 г картоплі

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 20 листопада: успіх на роботі Близнюків, приплив енергії Раків та реалізація планів Козерогів В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть Пенсію можна законно збільшити: про який трюк не розповідають пенсіонерам Можна не платити: українцям скасували дві комунальні платіжки
Показати ще

90 г зеленого горошку

30 г червоної цибулі

90 г огірків

90 г солоних огірків

60 г моркви

250 г слабосоленого лосося

сіль і перець за смаком

15 г кропу

15 г зеленої цибулі

80 г майонезу

5 мл лимонного соку

10 г маринованого імбиру

Приготування:

1. Варимо в каструлі моркву і картоплю, остужаємо. Огірок очистити від шкірки. Нарізаємо овочі, солені огірки, червоний цибулю і рибу.

2. Нарізаємо смужками зелений лук і кріп.

3. Щоб приготувати соус змішуємо майонез з лимонним соком і імбиром.

4. Змішуємо разом всі інгредієнти з горошком. Заправляємо салат соусом і зверху прикрашаємо кропом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдально-лимонних коржиків.