Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредвєнти:

200 г картоплі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

90 г зеленого горошку

30 г червоної цибулі

90 г огірків

90 г солоних огірків

60 г моркви

250 г слабосоленого лосося

сіль і перець за смаком

15 г кропу

15 г зеленої цибулі

80 г майонезу

5 мл лимонного соку

10 г маринованого імбиру

Приготування:

1. Варимо в каструлі моркву і картоплю, остужаємо. Огірок очистити від шкірки. Нарізаємо овочі, солені огірки, червоний цибулю і рибу.

2. Нарізаємо смужками зелений лук і кріп.

3. Щоб приготувати соус змішуємо майонез з лимонним соком і імбиром.

4. Змішуємо разом всі інгредієнти з горошком. Заправляємо салат соусом і зверху прикрашаємо кропом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт мигдально-лимонних коржиків.