Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 год
Порції: 4
Інгредієнти:
5 солодких перців
500 г курячого філе
300 г грибів
2 помідора
1 морква
1 цибулина
150 г сиру
зелень за смаком
спеції і сіль за смаком
Приготування:
1. Нарізаємо перці навпіл, щоб на кожній половині залишилася частина хвостика. Вичищаємо насіння і перетинки.
2. Нарізаємо кубиками цибулю, гриби та філе. Опускаємо помідори на хвилину в киплячу воду, потім трохи охолоджуємо і знімаємо шкірку. Дрібно нарізаємо. Натираємо сир і подрібнюємо зелень.
3. Перець готуємо в киплячій воді 3 хвилини. Дістаємо і даємо трохи охолонути. Цибулю і моркву пессеруємо, додаємо гриби і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо філе, помідори, зелень і перець.
4. Ретельно перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин. Кладемо половину тертого сиру і через хвилину вимикаємо вогонь. Наша начинка готова.
5. Викладаємо половинки перцю на деко і заповнюємо начинкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин. Посипаємо тертим сиром і знову випікаємо до золотої скоринки.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тірамісу з маскарпоне і коньяком.