Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

5 солодких перців

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

500 г курячого філе

300 г грибів

2 помідора

1 морква

1 цибулина

150 г сиру

зелень за смаком

спеції і сіль за смаком

Приготування:

1. Нарізаємо перці навпіл, щоб на кожній половині залишилася частина хвостика. Вичищаємо насіння і перетинки.

2. Нарізаємо кубиками цибулю, гриби та філе. Опускаємо помідори на хвилину в киплячу воду, потім трохи охолоджуємо і знімаємо шкірку. Дрібно нарізаємо. Натираємо сир і подрібнюємо зелень.

3. Перець готуємо в киплячій воді 3 хвилини. Дістаємо і даємо трохи охолонути. Цибулю і моркву пессеруємо, додаємо гриби і обсмажуємо до напівготовності. Після цього кладемо філе, помідори, зелень і перець.

4. Ретельно перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин. Кладемо половину тертого сиру і через хвилину вимикаємо вогонь. Наша начинка готова.

5. Викладаємо половинки перцю на деко і заповнюємо начинкою. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин. Посипаємо тертим сиром і знову випікаємо до золотої скоринки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тірамісу з маскарпоне і коньяком.