Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 45 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

400 г локшини удон

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

2 яйця

75 мл соєвого соусу

1 цибуля-порей

6 варених креветок

¼ склянки бобових паростків

110 г тофу

1 лайм

2 ст. л. рослинного масла

2 ст. л. смаженого арахісу

Приготування:

1. Варимо локшину в киплячій воді приблизно 2-3 хвилини до м'якості. Зливаємо і промиваємо під холодною водою.

2. Кладемо яйця і соєвий соус в миску. Додаємо порей, креветки, проростки і локшину. Розігріваємо вок на середньому вогні 1-2 хвилини до появи димку і додаємо рослинне масло. Далі додаємо нарізаний кубиками тофу і смажимо 2 хвилини до золотистої скоринки.

3. Додаємо в вок суміш з локшиною і смажимо ще 3-4 хвилини, поки порей не пом'якшиться.

4. Викладаємо в 2 миски, поливаємо соком лайма і посипаємо арахісом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет по-київськи.