Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 3

Інгредієнти:

500 г фаршу

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні, 20 квітня: неділя викликів і рішучості – кому посміхнеться удача, а кого чекають неприємні сюрпризи Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено Нові правила передачі показників: в YASNO заявили про зміни В українців "відіжмуть" землю, а ви і не знатимете – як убезпечити майно
Показати ще

350 г пасти

1 червоний лук

2 зубчики часнику

1 ст. л. рослинного масла

3 ст. л. томатної пасти

50 г тертого пармезану

3 шматочка бекону

Приготування:

1. Обсмажуємо на рослинному маслі нарізану цибулю і часник. Далі додаємо фарш і бекон. Постійно помішуємо лопаткою.

2. Коли фарш стане м'яким, додаємо в сковороду томатну пасту, тертий пармезан, ретельно перемішуємо, зменшуємо вогонь і залишаємо.

3. Тим часом варимо пасту. Коли вона готова, зливаємо воду, кладемо в тарілки і зверху додаємо м'ясо і соус.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібців з ківі і шинкою.