Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 1 година 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
200 г білої квасолі
100 г кедрових горіхів
250 г бездріжджового листкового тіста
100 г очищених волоських горіхів
2 ст. л. меду
щіпка солі
70 г світлих родзинок
Приготування:
1. Квасолю замочуємо в холодній воді на кілька годин.
2. Додаємо її в киплячу воду і варимо на невеликому вогні до готовності близько 1 години.
3. Тим часом подрібнюємо в блендерф горіхи і родзинки, додаємо мед, збиваємо все разом і викладаємо в миску.
4. Остуджуємо квасолю, подрібнюємо в блендері до стану пюре, додаємо до горіхової суміші і все ретельно перемішуємо.
5. Тісто розгортаємо і ділимо на квадрати.
6. Далі робимо пиріжки, надавши їм бажану форму.
7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріжки до готовності протягом 15 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хека в часниковому соусі.