Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г білої квасолі

Популярні новини зараз
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

100 г кедрових горіхів

250 г бездріжджового листкового тіста

100 г очищених волоських горіхів

2 ст. л. меду

щіпка солі

70 г світлих родзинок

Приготування:

1. Квасолю замочуємо в холодній воді на кілька годин.

2. Додаємо її в киплячу воду і варимо на невеликому вогні до готовності близько 1 години.

3. Тим часом подрібнюємо в блендерф горіхи і родзинки, додаємо мед, збиваємо все разом і викладаємо в миску.

4. Остуджуємо квасолю, подрібнюємо в блендері до стану пюре, додаємо до горіхової суміші і все ретельно перемішуємо.

5. Тісто розгортаємо і ділимо на квадрати.

6. Далі робимо пиріжки, надавши їм бажану форму.

7. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо пиріжки до готовності протягом 15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хека в часниковому соусі.