Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

3 яйця

Популярні новини зараз
Боржників більше не питатимуть: податкові борги спишуть автоматично Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
Показати ще

90 г майонезу

5 ст. л. сметани

¾ склянки борошна

500 г м'ясного фаршу

½ головки цибулі

1 зубчик часнику

2 моркви

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Замішуємо тісто з яєць, майонезу, борошна і сметани до рідкої консистенції.

2. Обсмажуємо на сковороді фарш з цибулею і морквою, потім додаємо часник і спеції за смаком.

3. Викладаємо велику частину тіста у форму, розподіляємо начинку і закриваємо пиріг зверху рештою тіста.

4. Випікаємо пиріг близько години в духовці, попередньо розігрітій до 200 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт равіолі з яблуками.