Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
Гребуть усіх, навіть з проблемами зі здоров'ям: ТЦК можуть мобілізувати "тимчасово непридатних" українців "Такого, як зараз, ми ще не бачили": у ЗСУ забили на сполох через ситуацію на фронті Диплом на руки — повістка у двері: ТЦК полюватиме за студентами з липня - хто у зоні ризику В Україні змінять формат індексації пенсії: до чого готуватись
Показати ще

1 кг картоплі

2 головки салатного лука

1 ст. л. борошна

1 г лаврового листа

3 ст. л. томатного пюре

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. М'ясо обмиваємо і нарізаємо кубиками, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.

2. Після прожарювання додаємо дрібно рубаний лук, м'ясо посипаємо борошном і все разом злегка підсмажуємо.

3. М'ясо складаємо в каструлю, заливаємо 2-3 склянками бульйону чи води, додаємо томатне пюре, лавровий лист, накриваємо кришкою і ставимо тушити на 1-1,5 години.

4. Гуляш подаємо зі смаженою або відварною картоплею, посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного лепешняку з мигдалем.