Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 2 години
Порції: 2
Інгредієнти:
500 г м'яса
1 кг картоплі
2 головки салатного лука
1 ст. л. борошна
1 г лаврового листа
3 ст. л. томатного пюре
3 ст. л. рослинного масла
Приготування:
1. М'ясо обмиваємо і нарізаємо кубиками, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.
2. Після прожарювання додаємо дрібно рубаний лук, м'ясо посипаємо борошном і все разом злегка підсмажуємо.
3. М'ясо складаємо в каструлю, заливаємо 2-3 склянками бульйону чи води, додаємо томатне пюре, лавровий лист, накриваємо кришкою і ставимо тушити на 1-1,5 години.
4. Гуляш подаємо зі смаженою або відварною картоплею, посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного лепешняку з мигдалем.