Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г м'яса

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

1 кг картоплі

2 головки салатного лука

1 ст. л. борошна

1 г лаврового листа

3 ст. л. томатного пюре

3 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. М'ясо обмиваємо і нарізаємо кубиками, посипаємо сіллю, перцем і обсмажуємо на сковороді з маслом.

2. Після прожарювання додаємо дрібно рубаний лук, м'ясо посипаємо борошном і все разом злегка підсмажуємо.

3. М'ясо складаємо в каструлю, заливаємо 2-3 склянками бульйону чи води, додаємо томатне пюре, лавровий лист, накриваємо кришкою і ставимо тушити на 1-1,5 години.

4. Гуляш подаємо зі смаженою або відварною картоплею, посипаємо дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного лепешняку з мигдалем.