Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 15 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

1 головка цибулі

Популярні новини зараз
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

1 ст. л. рослинного масла

1 ст. л. томатного соусу

700 г яловичого фаршу

100 г зеленого горошку

100 г консервованої кукурудзи

2 морквини

10 шт. картоплі

100 мл молока

100 г вершкового масла

100 г сметани

сіль і перець за смаком

100 г свіжих грибів

3 ст. л. рубаної петрушки

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо цибулю і білі гриби, злегка підсмажуємо на великій сковороді 1-2 хвилини.

2. Коли цибуля стане прозорою, додаємо м'ясний фарш і гарненько розмішуємо.

3. Додаємо у фарш варену моркву, зелений горошок, кукурудзу і ложку томатного соусу. Приправляємо до смаку, перемішуємо і готуємо на середньому вогні приблизно 2-3 хвилини.

4. Картоплю варимо і збиваємо міксером, змішуючи з молоком, сметаною, вершковим маслом, сіллю і перцем.

5. У порційні формочки викладаємо на дно пюре, а зверху фарш. Далі накриваємо другим шаром картопляного пюре.

6. Розігріваємо духовку до 175 градусів і випікаємо приблизно 30 хвилин.

7. Перед подачею на стіл прикрашаємо запіканку петрушкою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картопляних котлет з грибним соусом.