Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

500 г листкового тіста

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

150 г шинки

1 головка цибулі

1 ч. л. вершкового масла

перець і сіль за смаком

1 яєчний жовток

1 ст. л. твердого сиру

1 пучок петрушки

1 ст. л. вершків

Приготування:

1. Розморожуємо листкове тісто розкачуємо прямокутний пласт і нарізаємо трикутниками.

2. Шинку і цибулю нарізаємо маленькими кубиками. Трохи тушкуємо шинку у вершковому маслі, потім додаємо цибулю і обсмажуємо разом. Охолоджуємо шинку, приправляємо, додаємо петрушку і сир.

3. Кладемо начинку на тісто, змащуємо край жовтком і збитими вершками, скачуємо в рогаликии викладаємо на вологий деко.

4. Розігріваємо духовку до 225 градусів, випікаємо рогалики приблизно 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт хлібних паличок з маком.