Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Склад:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

½ склянки цукру

½ склянки какао

1 ч. л. розпушувача

1 ч. л. ванільного цукру

1 ч. л. солі

½ ч. л. соди

1 ст. л. меду

½ склянки води

½ склянки рослинного масла

50 р горіхів

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Промеиваем борошно разом з какао, розпушувачем і содою. Додаємо до них цукор, ванільний цукор, сіль. Все добре перемішуємо.

3. Горіхи рубаємо ножем і додаємо в суху суміш.

4. В пів склянки теплої води розчиняємо 1 ст. л. меду.

5. Додаємо мед в суху суміш. Перемішуємо, потім додаємо по склянки рослинного масла. Все ретельно збиваємо до однорідності.

6. Кладемо у форму для випічки і випікаємо пиріг протягом 25-30 хвилин.

На порталі Знай.иа ви також можете знайти рецепт тосту з авокадо і яйцем пашот.