Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 35 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
1 пучок чебрецю
1 ст. л. чорного перцю
1 лавровий лист
1,399 кг картоплі
2 ст. л. морської солі
5 зубчиків часнику
4 склянки вершків
¼ склянки хрону
180 г тертого сиру пармезан
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Змащуємо маслом прямокутну форму для випічки.
2. У маленький шматочок марлі завертаємо чебрець, перець і лавровий лист.
3. У глибокій сковороді змішуємо нарізану картоплю, сіль, зубчики часнику і вершки. Додаємо марлю з травами. Доводимо до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо приблизно 10 хвилин, щоб картопля стала м'якою.
4. Виймаємо марлю з травами і часник. Додаємо хрін.
5. Викладаємо картоплю в соусі в форму, вирівнюємо і посипаємо сиром.
6. Запікаємо до золотистої скоринки приблизно 30-40 хвилин. Залишаємо охолонути на 15 хвилин і подаємо.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт найніжніших тюфтельок з тріски.