Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

1 кг курки

Популярні новини зараз
Потові пастки: про що говорить підвищене потовиділення і як із цим впоратися Як працюватимуть "мобільні ТЦК": не автобуси з повістками, а нова тактика мобілізації Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок Соціальна допомога для 60-річних: хто зможе отримати в серпні
Показати ще

400 г консервованого зеленого горошку

3 морквини

1 банка сметани

2 лаврових листа

Приготування:

1. Курку ріжемо на порційні шматки, солимо і обсмажуємо на олії без запаху.

2. 2-3 середні морквини натираємо на крупній тертці і припускаємо в маслі, де смажили курку.

3. Перекладаємо все в каструлю. Додаємо зелений горошок, склянку сметани, лавровий лист. Солимо за смаком.

4. Розігріваємо духовку і тушкуємо протягом 16-20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з курячою грудкою.