Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

280 г шпинату

Популярні новини зараз
ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити ПриватБанк змінив ліміти на видачу готівки: яку суму можна зняти Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
Показати ще

4 ст. л. оливкової олії

1 зубчик часнику

1 лимон

Приготування:

1. Розігріваємо оливкову олію у великій сковороді і додаємо дрібно нарізаний часник. Знімаємо з вогню і додаємо промитий шпинат. Накриваємо кришкою і ставимо на середній вогонь на 6 хвилин.

2. Солимо і перчимо за смаком. Кладемо в тарілку і подаємо теплим з лимонним соком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарувань з сиром і бананом.