Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

280 г шпинату

Популярні новини зараз
На Україну чекає аномальне літо: чим воно може здивувати у 2025 році Ліміт на перекази знижено до 100 грн: "Ощадбанк" запровадив нові правила Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення Вимоги до стажу зменшили вдвічі: хто вийде на пенсію раніше
Показати ще

4 ст. л. оливкової олії

1 зубчик часнику

1 лимон

Приготування:

1. Розігріваємо оливкову олію у великій сковороді і додаємо дрібно нарізаний часник. Знімаємо з вогню і додаємо промитий шпинат. Накриваємо кришкою і ставимо на середній вогонь на 6 хвилин.

2. Солимо і перчимо за смаком. Кладемо в тарілку і подаємо теплим з лимонним соком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шарувань з сиром і бананом.