Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1,5 склянки борошна

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

1 яйце

500 г вишні (замороженої)

1 г солі

5 ст. л. цукру

½ склянки води

Приготування:

1. Якщо вишні з кісточками, то розморожуємо і витягуємо їх. Даємо вишням стекти щоб було мінімум соку.

2. Для тіста просіваємо борошно в миску, в центрі робимо невелику воронку, в неї розбиваємо яйце і заливаємо воду. Змішуємо до однорідної маси. Відкладаємо тісто на 20 хвилин.

3. Тим часом змішуємо вишні з цукром. Тісто розділяємо на кілька частин, робимо з них ковбаски і ріжемо на шматочки. Шматочки розкочуємо качалкою до кружечків діаметром 5-6 см.

4. Варимо вареники в киплячій воді 4-5 хвилин. Подаємо з медом або сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт гарячого шоколаду з ваніллю.