Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

800 г борошна

Популярні новини зараз
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації У Дніпрі підлітки два дні громили "Varus" та штурмували ТРЦ під російський реп із матами: "Жалюгідне видовище" Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють
Показати ще

250 мл води

1 яйце

250 г яловичини

2 головки цибулі

½ пучка зелені

перець за смаком

500 мл рослинного масла

Приготування:

1. Просіваємо борошно, додаємо сіль, холодну кип'ячену воду і яйце. Замішуємо тісто. Потім накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.

2. Пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину. Солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану цибулю, подрібнену зелень і трохи води. Даємо постояти при кімнатній температурі.

3. Тісто тонко розкачуємо і вирізаємо кружечки діаметром приблизно 15 см.

4. На одну половину кладемо начинку, накриваємо другою половиною, склеюємо краї.

5. Розігріваємо сковороду з великою кількістю масла й обсмажуємо в ній чебуреки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з вареною ковбасою.