Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 10

Інгредієнти:

800 г борошна

Популярні новини зараз
Головне за 13 вересня: українцям скасували виплати у Польщі, Melovin "здався" після мобілізації, а пенсіонерів перевірять Платіжка зросте майже на 40%: українцям готують новий тарифний "сюрприз" Нові вимоги для водіїв: який документ перевірятимуть на кордоні Порошенко використав похорон Парубія для цинічної політичної самореклами – експерт
Показати ще

250 мл води

1 яйце

250 г яловичини

2 головки цибулі

½ пучка зелені

перець за смаком

500 мл рослинного масла

Приготування:

1. Просіваємо борошно, додаємо сіль, холодну кип'ячену воду і яйце. Замішуємо тісто. Потім накриваємо рушником і залишаємо на 20 хвилин.

2. Пропускаємо через м'ясорубку яловичину і свинину. Солимо, перчимо і додаємо дрібно нарізану цибулю, подрібнену зелень і трохи води. Даємо постояти при кімнатній температурі.

3. Тісто тонко розкачуємо і вирізаємо кружечки діаметром приблизно 15 см.

4. На одну половину кладемо начинку, накриваємо другою половиною, склеюємо краї.

5. Розігріваємо сковороду з великою кількістю масла й обсмажуємо в ній чебуреки.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт олів'є з вареною ковбасою.