Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

150 мл води

Популярні новини зараз
Відключення газу у серпні: українцям радять готуватися У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили Ухилянтів дістануть у власних домівках: що почали робити ТЦК Роки праці більше не важливі: у ПФУ повідомили про новий пенсійний порядок
Показати ще

7 ст. л. рослинного масла

3 ст. л. меду

10 г цукру

470 г борошна

10 г соди

½ ст. л. солі

1,5 ч. л. кориці

1 ч. л. меленої гвоздики

½ ч. л. запашного чорного перцю

3 г ваніліну

Приготування:

1. Масло, воду, мед, цукор, тертий імбир, сіль, соду, ванілін і спеції збиваємо разом в блендері до однорідної консистенції.

2. Далі переливаємо суміш у глибоку чашу і поступово додаємо борошно. Вимішуємо тісто, щоб не липло до рук.

3. Розкачуємо тісто товщиною 0,5 см, вирізаємо формочками, які вам подобаються.

4. Деко вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього печиво.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 12-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Мімоза" з яблуками і сиром.