Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

150 мл води

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

7 ст. л. рослинного масла

3 ст. л. меду

10 г цукру

470 г борошна

10 г соди

½ ст. л. солі

1,5 ч. л. кориці

1 ч. л. меленої гвоздики

½ ч. л. запашного чорного перцю

3 г ваніліну

Приготування:

1. Масло, воду, мед, цукор, тертий імбир, сіль, соду, ванілін і спеції збиваємо разом в блендері до однорідної консистенції.

2. Далі переливаємо суміш у глибоку чашу і поступово додаємо борошно. Вимішуємо тісто, щоб не липло до рук.

3. Розкачуємо тісто товщиною 0,5 см, вирізаємо формочками, які вам подобаються.

4. Деко вистилаємо пергаментом, викладаємо на нього печиво.

5. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 12-15 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату "Мімоза" з яблуками і сиром.