Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2 буряка

Популярні новини зараз
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити" Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Показати ще

1 гранат

2 апельсина

70 г козячого сиру

200 мл апельсинового соку

200 г салатних листків

5 ст. л. бальзамическного оцту

Приготування:

1. Варимо до готовності буряк. Остуджаємо і нарізаємо кубиками. Гранат розбираємо на зерна.

2. Очищаємо апельсин і вирізаємо м'якоть без плівок. Кожну часточку ріжемо на 3 частини.

3. Для соусу в невеликому ковшику выпаровуємо бальзамічний оцет до загустіння, додаємо апельсиновий сік і варимо до легкої густоти.

4. На тарілку викладаємо невеликий шар суміші салатних листків, на них частину буряків, апельсина і козячого сиру. Чергуємо ці верстви до кінця. Зверху поливаємо соусом.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пікантних морквяно-апельсинових капкейків.