Час приготування: менше 30 хвилин

Час підготовки: 20 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 стейки з лосося

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

4 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. меду

1 ч. л. гірчиці

1 ч. л. оливкової олії

2 ст. л. кунжуту

1 ч. л. лимонного соку

білий перець за смаком

Приготування:

1. У чашці ретельно змішуємо соєвий соус, мед, гірчицю, олію і лимонний сік.

2. Стейки викладаємо у форму для запікання, поливаємо маринадом, посипаємо кунжутом і перцем і ставимо в холодильник на 20-30 хвилин.

3. Випікаємо рибу протягом 12-16 хвилин в духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів. Подаємо з будь-яким гарніром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт горбуші, запеченої у фользі.