Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

450 г свіжої журавлини

300 мл портвейну

115 г цукру

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 19 листопада: статус Водоліїв, стабільність Терезів та продуктивність Близнюків ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку Українці стануть безхатьками: яка сума боргу може залишити без житла Світло вимикають, а платіжка не зменшується: чому неможливо зекономити під час відключень
Показати ще

125 мл свіжого апельсинового соку

1 ч. л. кукурудзяного борошна

1 ч. л. гірчичного порошку

1 ч. л. лимонного соку

щіпка меленої гвоздики

75 г родзинок

55 г мигдалю

1 ст. л. тертої апельсинової кірки

1 ч. л. тертої лимонної кірки

сіль

Приготування:

1. Змішуємо журавлину, портвейн, цукор і апельсиновий сік в каструлі на середньому вогні протягом десяти хвилин, поки плоди не розірвуться.

2. Змішуємо кукурудзяне борошно, гірчицю, лимонний сік і гвоздику з невеликою кількістю води, щоб зробити пастоподібну консистенцію і перемішуємо в суміш ягід.

3. Потім додаємо родзинки, мигдаль, апельсин і лимонну шкірку, тушкуємо протягом п'яти хвилин, а потім охолоджуємо.

На порталі Знай.ua ви також можете знайти рецепт пісного імбирного печива.