Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
400 г рису
Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
4 ст. л. цукру
2 яйця
100 мл кунжутного масла
20 г кунжутного насіння
50 г кураги
Приготування:
1. Змішуємо яйце і цукор. З цієї суміші готуємо бовтанку на кунжутній олії.
2. Змішуємо варений рис з яйцем і дрібно нарізаною курагою. Ліпимо кульки, опускаємо їх у кунжутне насіння і обсмажуємо на кунжутній олії.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ідеальної рибної запіканки всього за 30 хвилин.