Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

100 г рису

Популярні новини зараз
Правила бронювання від мобілізації посилили: українцям загрожують масові скорочення 2 фрази, які можуть наслати на вас пристріт в натовпі: ніколи не відповідайте на ці запитання незнайомців В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Показати ще

300 г курячого фаршу

1 пекінська капуста

1 морквина

1 цибулина

1 яйце

чорний перець за смаком

2 ст. л. томатної пасти

сіль за смаком

1 лавровий лист

Приготування:

1. Розбираємо пекінську капусту на листочки. Відрізаємо нижню частину, залишаємо тільки верх. Кип'ятимо воду у великій каструлі і опускаємо в окріп листи капусти на 1-2 хвилини. Після перекладаємо в чашку з холодною водою. Як тільки вони охолонуть зливаємо воду і обсушуємо листя.

2. Натираємо на тертці моркву, дрібно ріжемо цибулю, обсмажуємо овочі на оливковій олії до м'якості. Половину обсмажених овочів перекладаємо в миску і остуджуємо. додаємо до овочів курячий фарш, рис, яйце, спеції і сіль, добре все перемішуємо.

3. На край капустяного листка кладемо 1 ст. л. начинки, загортаємо конвертом. Коли всі готові голубці, ставимо розігріватися сковороду з оливковою олією. Обсмажуємо голубці з обох боків до золотистої скоринки.

4. До цибулі і моркви додаємо томатну пасту, приправляємо за смаком. Кладемо овочі в сковороду, зверху голубці. Заливаємо все окропом. Накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 30-40 хвилин до готовності. Подаємо голубці з соусом і сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт різотто з курячою грудкою і ніжним сиром.