Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Порції: 6

Інгредієнти:

2 склянки борошна

Популярні новини зараз
Чоловік - не перший: Маша Полякова розповіла, як і з ким втратила цноту, це було швидко Пенсіонерам не підвищать виплати: хто залишиться без надбавки Як скандинави утеплюють будинки: практичні поради для українців, щоб підготуватися до холодної зими ТЦК побачить усіх: як нові правила мобілізації допоможуть військкоматам знайти чоловіків будь-де
Показати ще

2 склянки цукру

180 г вершкового масла

2 склянки журавлини

2 яйця

Приготування:

1. Білки відділяємо від жовтків, білки ставимо в холодильник.

2. Жовтки розтираємо з двома ложками цукру, додаємо борошно, м'яке масло, замішуємо тісто.

3. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Готове тісто викладаємо на форму і ставимо в духовку на 10-15 хвилин.

4. Подрібнюємо в блендері журавлину зі склянкою цукру до утворення однорідної маси, дістаємо форму з готовим тістом з духовки і вливаємо туди журавлинне пюре.

5. Дістаємо з холодильника білки і збиваємо їх міксером, поступово додаючи цукор. Викладаємо збиті білки на журавлинне пюре.

6. Зменшуємо температуру духовки до 100 градусів, запікаємо пиріг до тих пір, поки білки не стануть коричневими.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт міні-голубців з пекінської капусти.