Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 годин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг борошна

Популярні новини зараз

Львівські маршрутники з'їхали з глузду: мінус 50 гривень

Дружина Дзідзьо схопилася за мікрофон, співак не витримав: "Як мала дитина"

Ані Лорак зняла хутро і непристойно оголилася – 42 роки не перешкода

Українці отримають одноразову допомогу від держави: названо категорії осіб та послуг

Показати ще

300 мл молока

150 г цукру

3 яєчних жовтка

70 г свіжих дріжджів

щіпка солі

70 г вершкового масла

400 г свіжих грибів

70 мл рослинного масла

1 головка цибулі

2 яйця

перець за смаком

Приготування:

1. Дріжджі розчиняємо в теплому молоці, додаємо 50 г цукру, половину борошна, перемішуємо і залишаємо на 3 години.

2. Розтираємо жовтки з цукром. Розчиняємо сіль у невеликій кількості води, додаємо туди ж. Вершкове масло розм'якшуємо, змішуємо з опарою і додаємо рослинне масло, після чого додаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Залишаємо ще на годину.

3. Для начинки нарізаємо гриби і цибулю, обсмажуємо на олії, солимо і перчимо. Яйця варимо вкруту, очищаємо, дрібно ріжемо й додаємо до грибів.

4. З тіста ліпимо пиріжки і викладаємо їх на деко. Залишаємо на 10-15 хвилин. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо до золотистого кольору.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулету з кокосовою начинкою без випікання.