Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 аніса

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 30 червня-5 липня для всіх знаків Зодіаку: напад на Раків, таємниці Овнів та байдужість Риб Банки ліквідують, а гроші згорять: фінустановам дозволили не повертати вклади клієнтам "Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

375 мл червоного сухого вина

1 паличка кориці

2 гвоздики

1 лимон

1 апельсин

50 г коричневого цукру

Приготування:

1. Нарізаємо апельсин і лимон тонкими кружками.

2. У сотейнику змішуємо вино, корицю, аніс, гвоздику, апельсин, лимон і цукор. Доводимо майже до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо 5-6 хвилин, не даючи кипіти.

3. Розливаємо по чашках і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рулету з кокосовою начинкою без випікання.