Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 8

Інгредієнти:

240 г печива ювілейного

Популярні новини зараз
Ці машини краще не чіпати: патрульні зізналися, які авто бояться зупиняти Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації Заробив більше ніж треба - плати штраф: українцям встановили нові правила Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
Показати ще

100 г вершкового масла

200 г цукру

400 г м'якого сиру

500 мл вершків 10%

2 ст. л. вершків 40%

2 ч. л. ваніліну

20 г желатину

1 шт. желе для торту

1 стакан апельсинового соку

Приготвление:

1. Печиво подрібнюємо в крихту і збиваємо в однорідну масу з растопленым маслом. Викладаємо у форму, вирівнюємо верхній шар і ставимо в холодильник.

2. Тим часом поміщаємо в одну миску 2 упаковки сиру, цукор, вершки і ванілін. Збиваємо міксером або в блендері.

3. Желатин розвести в склянці за інструкцією і додаємо в сирну масу. Збиваємо ще раз.

4. Дістаємо корж з холодильника і зверху виливаємо сирну масу. Ставимо в холодильник поки вона трохи не загусне.

5. Заливаємо торт желе, за бажанням прикрашаємо фруктами. Залишаємо в холодильнику на 3-4 години.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт салату з шинкою, сиром і овочами.