Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 5

Інгредієнти:

5 шт. картоплі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам змінюють умови виплат: що треба знати Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон Київ та інші міста будуть розбиті: волонтерка спрогнозувала невтішне майбутнє для українців Сивина - не перешкода: почалася активна мобілізація українців похилого віку, де знадобляться дідусі 60+
Показати ще

100 г грибів

кріп за смаком

перець і сіль за смаком

2 ч. л. рослинного масла

Приготування:

1. Для грибної начинки дрібно нарізаємо гриби, додаємо подрібнений кріп, злегка солимо і перчимо.

2. Картоплю очищаємо, в кожній робимо глибокі надрізи.

3. У картоплю акуратно вкладаємо начинку.

4. Далі викладаємо картоплю на деко і злегка поливаємо олією.

5. Розігріваємо духовку до 200 градусів. Накриваємо картоплю фольгою й запікаємо протягом 30 хвилин.

6. Після знімаємо фольгу і трохи даємо піджаритися.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.