Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

7 зубчиків часнику

Популярні новини зараз

Білик спіткала карма Фріске, співачка більше не може мовчати: "Проблеми, як у Жанни"

Під Львовом Daewoo і ВАЗ зіткнулися на шаленій швидкості, в салоні - четверо дітей: шок і сльози

Зірка української збірної зізнався, що творив Луческу в Шахтарі: "Блював. Стояв раком в лісі..."

Українці отримають одноразову допомогу від держави: названо категорії осіб та послуг

Показати ще

2 кг свинини

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Свинину промиваємо, кладемо на дошку і натираємо сіллю, чорним і червоним перцем за смаком.

2. Далі нарізаємо часник і встромляємо його в м'ясо.

3. Після цього загортаємо свинину у фольгу (5-7 шарів).

4. М'ясо викладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку.

5. Час від часу додаємо в деко гарячу воду.

6. Випікаємо м'ясо 2 години при температурі 220 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з грибною начинкою.