Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 6

Інгредієнти:

7 зубчиків часнику

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

2 кг свинини

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Свинину промиваємо, кладемо на дошку і натираємо сіллю, чорним і червоним перцем за смаком.

2. Далі нарізаємо часник і встромляємо його в м'ясо.

3. Після цього загортаємо свинину у фольгу (5-7 шарів).

4. М'ясо викладаємо на деко і ставимо в розігріту духовку.

5. Час від часу додаємо в деко гарячу воду.

6. Випікаємо м'ясо 2 години при температурі 220 градусів.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт картоплі з грибною начинкою.