Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

¾ склянки кокосової стружки

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

¾ склянки солодкої кокосової стружки

0,3 склянки згущеного молока

115 г чорного шоколаду

Приготування:

1. Вистилаємо прямокутну форму пергаментом.

2. У мисці перемішуємо обидві кокосові стружки і згущене молоко і перекладаємо масу на приготовлену форму, добре розрівнявши. Охолоджуємо 5 хвилин.

3. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, злегка охолоджуємо і намазуємо зверху кокосової основи. Ставимо охолоджуватися 5-7 хвилин, поки шоколад не застигне.

4. Витягаємо кокосовий корж з основи, дежа за краї пергаменту. Корж розрізаємо навпіл і складаємо разом кокосовими сторонами. Розрізаємо на невеликі квадрати і викладаємо на блюдо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.