Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

2 вірменських лаваша

Популярні новини зараз
В яких областях України найгірша ситуація з відключеннями світла Податкова взялася за власників житла: змусять пояснювати кожну копійку Графіки відключень взимку: енергетики пояснили, чи відчуємо полегшення Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи
Показати ще

30 г сиру

1 яйце

1 ст. л. вершкового масла

½ л води

сіль за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо сковороду і смажимо на ній вершкове масло.

2. Два складених вірменських лаваша нарізаємо листами 15х15 см. Занурюємо їх у підсолену воду і викладаємо на сковороду.

3. Обсмажуємо з двох сторін.

4. Потім в центр лаваша розбиваємо яйце і розмазуємо його по всій поверхні. Трохи смажимо. Потім додаємо трохи тертого сиру. Обсмажуємо хвилину і складаємо лаваш навпіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосових цукерок в шоколаді.