Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 5 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

2 вірменських лаваша

Популярні новини зараз
Без світла сиділи, тепер без води: в Україні запроваджують погодинні графіки водопостачання ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками Чим менша пенсія, тим більше доплатять: кому з пенсіонерів пощастить у липні "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

30 г сиру

1 яйце

1 ст. л. вершкового масла

½ л води

сіль за смаком

Приготування:

1. Розігріваємо сковороду і смажимо на ній вершкове масло.

2. Два складених вірменських лаваша нарізаємо листами 15х15 см. Занурюємо їх у підсолену воду і викладаємо на сковороду.

3. Обсмажуємо з двох сторін.

4. Потім в центр лаваша розбиваємо яйце і розмазуємо його по всій поверхні. Трохи смажимо. Потім додаємо трохи тертого сиру. Обсмажуємо хвилину і складаємо лаваш навпіл.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт кокосових цукерок в шоколаді.