Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 40 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
4 шт. зеленого перцю
1 морквина
½ склянки гречаної крупи
5 ст. л. сметани
1 ст. л. гірчиці
150 г адегейского сиру
зелень за смаком
3 ст. л. топленого масла
½ ч. л. перцю чорного меленого
½ ч. л. куркуми
½ ч. л. насіння куміна
1 ч. л. солі
Приготування:
1. Для начинки перебираємо і промиваємо гречку. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці. Розтираємо руками сир на дрібні шматочки.
2. У сковороді нагріваємо 2 ст. л. олії і обсмажуємо спеції. Спочатку додаємо кумін. Після цього додаємо чорний перець і куркуму. Тримаємо 5 секунд.
3. Додаємо натерту моркву і перемішуємо. Через 5 хвилин додаємо сир і смажимо разом кілька хвилин. Далі всипаємо гречку. Солимо, ретельно перемішуємо і заливаємо водою 1 до 2. Закриваємо кришкою і залишаємо готуватися.
4. Перець миємо, відрізаємо верхівку і видаляємо насіння. Потім промиваємо перці окропом.
5. Додаємо в гречку топлене масло. Щільно фаршируємо перець начинкою. Викладаємо їх на деко. Випікаємо в духовці 10 хвилин.
6. Змішуємо сметану, гірчицю і зелень. Коли перці готові, поливаємо соусом. Відправляємо в духовку на 5-7 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісного медового салату з морквою.