Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 12

Інгредієнти:

250 г дріжджового листкового тіста

Популярні новини зараз

Настя Каменських підняла українцям не тільки настрій: "Кішечка"

Дружина Дзідзьо схопилася за мікрофон, співак не витримав: "Як мала дитина"

Зірка української збірної зізнався, що творив Луческу в Шахтарі: "Блював. Стояв раком в лісі..."

Ані Лорак зняла хутро і непристойно оголилася – 42 роки не перешкода

Показати ще

3 ст. л. цукру

2 яблука

цукрова пудра за смаком

Приготвление:

1. Розрізаємо яблука на четвертинки, вирізаємо насіння, нарізаємо тонкими часточками.

2. Наливаємо в каструлю 200 мл води, доводимо до кипіння. Додаємо цукор.

3. Часточки яблук кладемо в окріп. Варимо близько 2-3 хвилин, потім зливаємо воду.

4. Тісто розгортаємо і нарізаємо на смужки 3 см в ширину і 25-30 см в довжину.

5. На смужку тіста кладемо 5 часточок яблука, злегка навхлест.

6. Акуратно загортаємо смужку у трубочку.

7. Нижні краї тіста підвертаємо всередину.

8. Розігріваємо духовку до 200 градусів і випікаємо слойки приблизно 30 хвилин.

9. Коли слойки охолонуть, посипаємо цукровою пудрою.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт омлету з пряними травами.