Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г яловичини

Популярні новини зараз
Травневий сюрприз: зима вирішила повернутися в Україну, прогноз погоди на кінець весни та літо Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші Повістки більше не прийдуть: кому більше не треба йти до ТЦК Пенсіонерам змусять перерахувати виплати: індексацію визнали незаконною
Показати ще

300 г китайської капусти

400 г сухариків

1 головка цибулі

майонез за смаком

1 пучок зелені

3 яйця

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.

2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.