Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г яловичини

Популярні новини зараз
Банки будуть вибухати, а кришки - злітатимуть: в Україну завезли спецію, яку небезпечно додавати в консервацію Добралися і до тих, хто з відстрочкою: ТЦК можуть забрати і багатодітних батьків ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками "Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Показати ще

300 г китайської капусти

400 г сухариків

1 головка цибулі

майонез за смаком

1 пучок зелені

3 яйця

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо китайську капусту. Нарізаємо на дрібні кубики відварне м'ясо і яйця. Нарізаємо цибулю.

2. Змішуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом і даємо сухарикам просочитися протягом 20 хвилин. Після цього можна подавати.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт ніжного торта-суфле з сиром.