Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

2 головки цибулі

Популярні новини зараз

Під Львовом Daewoo і ВАЗ зіткнулися на шаленій швидкості, в салоні - четверо дітей: шок і сльози

Пугачова повернулася до Кіркорова, але Галкін прибіг слідом - довелося засунути в рот

На Львівщині шукають молодого охоронця - покинув трактор і безслідно зник

Українці отримають одноразову допомогу від держави: названо категорії осіб та послуг

Показати ще

50 г вершкового масла

1 ч. л. борошна

1,2 л води

сіль і перець за смаком

1 французький багет

Приготування:

1. Очищаємо 2 великі цибулини, нарізаємо спочатку навпіл, потім кожну половину тонкими півкільцями. Готуємо 5 хвилин у киплячій воді, щоб прибрати гіркоту.

2. Перекладаємо в сотейник і обсмажуємо на 50 г масла на сильному вогні до тих пір, поки цибуля не набуде світло-коричневого кольору, потім додаємо 1 ч. л. борошна і перемішуємо. Обсмажуємо ще одну хвилину.

3. Далі вливаємо 1,136 л води, додаємо пару щіпок солі і 2 маленькі щіпки чорного перцю. Доводимо до кипіння. Варимо 5 хвилин, потім даємо постояти і приправляємо за смаком. На дно тарілок кладемо по парі скибочок підсмаженого багета. Потім зверху наливаємо суп і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з лимонним кремом.