Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 15 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
75 мл оливкової олії
100 г бородинського хліба
4 зубчики часнику
сіль і перець за смаком
Приготування:
1. Зрізаємо все скоринки хліба. Нарізаємо хліб брусочками.
2. Очищаємо часник, частину нарізаємо маленькими кубиками і змішуємо з рослинним маслом. Частину тиснемо часникодушилкою.
3. Обсмажуємо хліб в рослинному маслі з часником протягом 4-5 хвилин.
4. Натираємо хліб часниковою масою і посипаємо сіллю.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запеченої картоплі з рибним соусом.