Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години 30 хвилин

Порції: 12

Інгредієнти:

80 г вершкового масла

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

170 г чорного шоколаду

½ склянки цукру

1 ч. л. ванільного экстакта

2 яйця

½ склянки борошна

2 ст. л. какао-порошку

¾ ч. л. пекарського порошку

¼ ч. л. солі

3 ст. л. цукрової пудри

Приготування:

1. Розтоплюємо шоколад і вершкове масло на водяній бані. Потім знімаємо з вогню й даємо постояти.

2. Збиваємо яйця і цукор до загустіння.

3. Додаємо в яєчну суміш ванільний экстакт і шоколад. Ретельно все перемішуємо.

4. У борошно додаємо какао, сіль і пекарський порошок. Перемішуємо, просіваємо через сито, а потім всипаємо в яєчно-шоколадну суміш і перемішуємо до однорідного стану.

5. Залишаємо тісто в холодильнику на 2 години.

6. Тим часом розігріваємо духовку до 165 градусів і застеляємо дно противеня пергаментом.

7. З тіста робимо невеликі кульки, обкатуємо їх у цукровій пудрі, викладаємо на деко і злегка придавлюємо пальцями щоб надати форму печива.

8. Випікаємо в духовці приблизно 12 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт медових пряників з имбтрем.