Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 кг пшеничного борошна

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

150 г меду

200 г цукру

2 яєчних жовтка

150 г вершкового масла

100 мл молока

Приготування:

1. Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, вливаємо півсклянки молока, додаємо мед і перемішуємо.

2. Вмішуємо невеликими порціями борошно в гаряче масло.

3. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо в тісто. Тісто замішуємо руками.

4. Далі робимо кульки діаметром близько сантиметра, укладаємо їх щільним шаром на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних булочок з родзинками.