Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 кг пшеничного борошна

Популярні новини зараз
Гороскоп на сьогодні 18 вересня: фінанси тельців, самовираження левів та неуважність стрільців Школи на межі: директорка розповіла про загрозливу тенденцію Не субсидія і не пільги: українцям нарахують допомогу на оплату комуналки До школи у суботу: дітлахам впровадили 6-денний навчальний тиждень
Показати ще

150 г меду

200 г цукру

2 яєчних жовтка

150 г вершкового масла

100 мл молока

Приготування:

1. Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, вливаємо півсклянки молока, додаємо мед і перемішуємо.

2. Вмішуємо невеликими порціями борошно в гаряче масло.

3. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо в тісто. Тісто замішуємо руками.

4. Далі робимо кульки діаметром близько сантиметра, укладаємо їх щільним шаром на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних булочок з родзинками.