Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 8

Інгредієнти:

1 кг пшеничного борошна

Популярні новини зараз
До армії візьмуть не всіх: кого не торкнеться мобілізація і ТЦК Українців змусять забути про готівку: дорогі покупки тепер тільки по карті Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші Загинув відомий співак, зірка гурту "One Direction" Ліам Пейн: копи кажуть - випав з вікна
Показати ще

150 г меду

200 г цукру

2 яєчних жовтка

150 г вершкового масла

100 мл молока

Приготування:

1. Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, вливаємо півсклянки молока, додаємо мед і перемішуємо.

2. Вмішуємо невеликими порціями борошно в гаряче масло.

3. Жовтки розтираємо з цукром, додаємо в тісто. Тісто замішуємо руками.

4. Далі робимо кульки діаметром близько сантиметра, укладаємо їх щільним шаром на деко. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо протягом 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісних булочок з родзинками.