Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 1 год

Порції: 4

Інгредієнти:

175 г борошна

Популярні новини зараз
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Показати ще

сіль за смаком

1 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. сухих дріжджів

125 мл води

Приготування:

1. Змішуємо в кухонному комбайні борошно, сіль і дріжджі. З'єднуємо маслом і воду. Не вимикаючи комбайн, вливаємо рідину і замішуємо однорідне тісто. Перекладаємо на стіл, посипаний борошном, і замішуємо тісто 2-3 хвилини.

2. Перекладаємо тісто в миску і змащуємо зовні оливковою олією. Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо в тепле місце на 40 хвилин. Потрібно щоб тісто збільшилося в 2 рази.

3. Тепер знову місимо тісто 1-2 хвилини. Розкачуємо його в коло 30 см і кладемо на деко. Стискаємо 2 см від краю, щоб вийшла корочка. Наповнюємо начинкою за смаком і запікаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт супу-пюре з нутом і каррі.