Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г заморожених мідій

Популярні новини зараз
На Україну чекає несподіваний сценарій: експерт розповів, як може завершитися війна Вдарять морози й нічні, й денні: синоптики розповіли, коли в Україну прийде похолодання ПФУ ходитиме з перевірками по домівках: за що можуть скасувати субсидію Відключення триватимуть до весни: де буде найгірша ситуація зі світлом
Показати ще

200 мл вершків

30 г вершкового масла

часник за смаком

прованські трави за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і дрібно нарізаємо часник.

2. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і додаємо до нього нарізаний часник, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 хвилину.

3. Розморожені мідії відправляємо тушкуватися з часником. Перчимо і додаємо суміш прованських трав.

4. Через 7-8 хвилин вливаємо вершки і тушкуємо мідії далі, до загусання вершків.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з грудинкою.