Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 15 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

500 г заморожених мідій

Популярні новини зараз
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути Українців штрафуватимуть за готівку: готуйтесь викласти 17 тисяч Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
Показати ще

200 мл вершків

30 г вершкового масла

часник за смаком

прованські трави за смаком

Приготування:

1. Очищаємо і дрібно нарізаємо часник.

2. Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і додаємо до нього нарізаний часник, зменшуємо вогонь і тушкуємо 1 хвилину.

3. Розморожені мідії відправляємо тушкуватися з часником. Перчимо і додаємо суміш прованських трав.

4. Через 7-8 хвилин вливаємо вершки і тушкуємо мідії далі, до загусання вершків.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт тарталеток з грудинкою.