Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

600 г яловичого філе

Популярні новини зараз
Школи змінюють правила: що чекає на учнів та батьків з 1 вересня 2025 року Можуть скасувати відстрочку та мобілізувати: юристи попередили – з чим краще не ризикувати Ухилянтам не сховати вдома – як планують вручити повістку ПриватБанк встановлює обмеження: що загрожує пенсіонерам
Показати ще

100 мл легкого соєвого соусу

200 г рисової локшини

1 червоний перець чилі

60 г коріандру

50 г м'яти

¼ англійського огірка

1 лайм

Приготування:

1. 4 стейка маринуємо в 50 мл соєвого соусу протягом 10 хвилин.

2. Варимо рисову локшину, сушимо і охолоджуємо її.

3. Змішуємо з рештою соєвого соуса, дрібно нарізаним чилі, коріандром і м'ятою.

4. Чверть огірка нарізаємо на тонкі смужки і змішуємо з локшиною і нарізаною цибулею.

5. Розігріваємо сковороду і обсмажуємо стейки по 3 хвилини з кожного боку.

6. Тепер накладаємо салат з локшиною в 4 тарілки, а зверху кладемо м'ясо. Подаємо з часточками лайма.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт манника з мигдалем.