Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 10 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

150 г змішаного фаршу

Популярні новини зараз
Без довідки не буде виплат: який документ пенсіонери мають подати до ПФУ Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки Непридатних будуть мобілізовувати: ВЛК скасовують статуси ухилянтам, ТЦК вже чекає "Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
Показати ще

1 банка консервованих помідорів

базилік за смаком

орегано за смаком

сіль за смаком

сир за смаком

50 мл білого вина

чорний перець за смаком

Приготування:

1. Викладаємо фарш на сковороду, підсмажуємо на середньому вогні, постійно помішуючи.

2. Вливаємо вино і додаємо томати. Перемішуємо.

3. Далі додаємо приправи, перемішуємо і недовго тушкуємо.

4. Висипаємо до пасти і посипаємо тертим сиром.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пісочного печива з глазур'ю.