Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

1 склянка борошна

Популярні новини зараз
Астронавт повернувся з космосу і розкрив "брехню", в якій живе Людство Обережно – це струм: українців попередили, що заборонено підключати до генераторів Пенсіонерів змусять повернути частину виплат: є лише 10 днів Для українців вигадали нові платіжки: тарифи не підніматимуть, але платити доведеться більше
Показати ще

2 ст. л. кукурудзяного крохмалю

1 ст. л. ванільного цукру

3 яєчних білка

½ склянки цукрової пудри

щіпка солі

4 ст. л. рослинного масла

Приготування:

1. Просіваємо борошно і крохмаль у велику миску. Окремо збиваємо білки в піну. Продовжуємо збивати, додаємо в білки пудру і ванільний цукор.

2. Додаємо в борошно з крохмалем масло і 3 ст. л. холодної води. Додаємо білки і вимішуємо тісто. Воно повинно вийти не дуже густим. Залишаємо тісто на 15-20 хвилин.

3. На деко вистилаємо аркуш пергаменту з намальованими колами діаметром 8 см. Пергамент змащуємо маслом і викладаємо чайною ложкою на кожне коло тісто, розподіляючи його рівномірно по всьому колу.

4. Розігріваємо духовку до 180 градусів і випікаємо не більше 8 хвилин.

5. Виймаємо деко, на середину кожного кола кладемо папірець з побажанням і складаємо коло навпіл, потім ще раз навпіл не склеюючи кінців. Даємо охолонути.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе з білим вином.