Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 55 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

200 г листкового тіста

Популярні новини зараз
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
Показати ще

6 ст. л. бальзамічного соусу

900 г червоної цибулі

25 г вершкового масла

200 г овечого сиру

5 г шавлії

1 ч. л. оливкової олії

щіпка кайенского перцю

сіль і перець за смаком

Приготування:

1. Розтоплюємо в каструлі вершкове масло, додаємо нарізану кільцями цибулю, оцет, подрібнений шавлій, приправляємо сіллю і чорним перцем і готуємо на повільному вогні без кришки, постійно помішуючи. Через 30 хвилин знімаємо з вогню і охолоджуємо.

2. Листкове тісто викладаємо на борошняну поверхню і вирізаємо невеликі кола.

3. Змащуємо форму для мафінів оливковою олією і викладаємо кола тіста, встеливши дно і края.

4. На 5 хвилин поміщаємо форми в розігріту духовку.

5. Далі дістаємо формочки з тіста. Викладаємо в них цибульну суміш, зверху кладемо шматок овечого сиру. Посипаємо перцем і випікаємо в духовці 20 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пасти болоньєзе з білим вином.