Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 25 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

300 г спагетті з твердих сортів пшениці

Популярні новини зараз
Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Дівчинку відвезли до лікарні з власного похорону: родичі прийшли попрощатися, а вона стиснула їхні руки Перші снігопади: українців попередили про погоду Бронювання від мобілізації тимчасово скасують: почнеться масштабна перевірка
Показати ще

100 мл вершків

2 зубчики часнику

3 яйця

базилік за смаком

15 г кунжутного насіння

сіль за смаком

3 ст. л. оливкової олії

50 г сиру пармезан

200 г курячого філе

Приготування:

1. Дрібно ріжемо куряче філе і обсмажуємо його в оливковій олії до готовності.

2. Очищаємо часник, дрібно нарізаємо і додаємо до курки. Смажимо все разом 1-2 хвилини. Потім додаємо вершки, сіль за смаком. Тушкуємо на повільному вогні, щоб вершки не згорнулися.

3. У киплячу воду додаємо ложку оливкової олії, воду солимо за смаком.

4. Для соусу збиваємо яйця, потім додаємо туди базилік, сіль, кунжут і тертий пармезан.

5. Коли спагеті готові, відкидаємо їх у друшляк, потім на сковороду з куркою і часником, заливаємо все соусом і тушкуємо ще 2-3 хвилини на слабкому вогні.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт листкового тістечка з яблуками.