Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Показати ще

500 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

150 мл молока

Приготування:

1. Варимо картоплю. Далі остуджуємо і знімаємо шкіру. Протираємо і викладаємо в сотейник на маленький вогонь.

2. Додаємо крижане вершкове масло, нарізане кубиками і вмішуємо його в картоплю, не знімаючи з вогню.

3. Коли масло розчинеться в картоплі, знімаємо сковороду з вогню і вливаємо молоко. Далі солимо і перчимо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.