Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 2 години

Порції: 4

Інгредієнти:

1 кг картоплі

Популярні новини зараз
Травневий сюрприз: зима вирішила повернутися в Україну, прогноз погоди на кінець весни та літо Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші Пенсіонерам змусять перерахувати виплати: індексацію визнали незаконною Нова хитрість від ТЦК: українців таємно ставлять на облік в інших регіонах - згоди не питають
Показати ще

500 г вершкового масла

сіль і перець за смаком

150 мл молока

Приготування:

1. Варимо картоплю. Далі остуджуємо і знімаємо шкіру. Протираємо і викладаємо в сотейник на маленький вогонь.

2. Додаємо крижане вершкове масло, нарізане кубиками і вмішуємо його в картоплю, не знімаючи з вогню.

3. Коли масло розчинеться в картоплі, знімаємо сковороду з вогню і вливаємо молоко. Далі солимо і перчимо за смаком.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт запіканки з баклажанами і свининою.