Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

½ л кефіру

Популярні новини зараз
Держава хоче боротися з "дармоїдами": хто може не чекати на пенсію Українцям анулюють борги за комуналку: кому пробачать несплачені рахунки Боржників "обчистять" автоматично і без попередження – податкова списує не питаючи Платитимуть по три місяці: частина українців отримає грошову допомогу - кому дадуть
Показати ще

3 ст. л. цукру

1 ч. л. солі

2 склянки борошна

1 ч. л. соди

Приготування:

1. Змішуємо з кефіром цукор, сіль, соду, поступово всипаємо борошно, щоб вийшло густе тісто.

2. Викладаємо тісто столовою ложкою на розігріту сковорідку, обсмажуємо по кілька хвилин з кожного боку до рум'яної скоринки. Подаємо з варенням, медом або сметаною.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт індійського чаю-латте зі спеціями.