Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 10

Інгредієнти:

300 г фініків

Популярні новини зараз
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Показати ще

3 яблука

70 мл виноградного масла

3 ст. л. меду

1 стакан вівсяних пластівців

½ склянки борошна

2 ч. л. розпушувача

1 лимон

25 г волоських горіхів

Приготування:

1. Яблука очищаємо від шкірки і серцевини, а фініки від кісточок. Нарізаємо фрукти дрібними кубиками.

2. Знімаємо цедру з лимона і вичавлюємо сік.

3. Підігріваємо в сотейнику сік лимона, цедру, мед і корицю.

4. Далі додаємо фініки, знімаємо з вогню й даємо п'ять хвилин, щоб фініки просочилися соком.

5. Далі по черзі додаємо: яблука, вівсянку, борошно.

6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, викладаємо у форму, зверху посипаємо цедрою лимона і випікаємо протягом 20 хвилин. Після цього ріжемо ножем на рівні частини і кожну прикрашаємо волоським горіхом. Відправляємо в духовку на 5-7 хвилин.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт скумбрії в гострому соусі.