Час підготовки: менше 30 хвилин
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЧас приготування: 30 хвилин
Порції: 10
Інгредієнти:
300 г фініків
3 яблука
70 мл виноградного масла
3 ст. л. меду
1 стакан вівсяних пластівців
½ склянки борошна
2 ч. л. розпушувача
1 лимон
25 г волоських горіхів
Приготування:
1. Яблука очищаємо від шкірки і серцевини, а фініки від кісточок. Нарізаємо фрукти дрібними кубиками.
2. Знімаємо цедру з лимона і вичавлюємо сік.
3. Підігріваємо в сотейнику сік лимона, цедру, мед і корицю.
4. Далі додаємо фініки, знімаємо з вогню й даємо п'ять хвилин, щоб фініки просочилися соком.
5. Далі по черзі додаємо: яблука, вівсянку, борошно.
6. Розігріваємо духовку до 180 градусів, викладаємо у форму, зверху посипаємо цедрою лимона і випікаємо протягом 20 хвилин. Після цього ріжемо ножем на рівні частини і кожну прикрашаємо волоським горіхом. Відправляємо в духовку на 5-7 хвилин.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт скумбрії в гострому соусі.